Scratch Your Animal
Voor de lekkerste BBQ recepten
Iedereen kan een stuk vlees op de BBQ leggen en regelmatig omkeren. Achteraf een klodder mayo, curry of knoflooksaus erbij en het feest is compleet. Toch? Zo ziet een doorsnee BBQ er in Nederland uit. Kijk naar een gemiddelde BBQ in de Verenigde Staten en we staan er in Nederland voor als doetjes.

Vergeet die kant-en-klaar pakketten van de supermarkt. Scratch Your Animal laat je kennismaken met wat er écht mogelijk is op de BBQ. Selecteer je dier, kras het eerste vakje open en scan de achterliggende QR-code. Deze brengt je naar het bijbehorende recept. Kies vervolgens uit de beginner of expert variant. Ligt er maar net aan wat voor waaghals je bent. Zo verras je vanavond iedereen met een ongekend heerlijk stuk vlees. Combineer met de heerlijkste bijgerechten. Zo maak je iedere BBQ helemaal af. Tijdens het uitbuiken krijg je direct al zin in de volgende BBQ.

Verras jezelf of een ander met een unieke krasposter en ga alle
losse onderdelen langs. BBQ zo het hele jaar door met telkens een ander stuk vlees. Creëer niet alleen een unieke BBQ-ervaring, maar BBQ ook bewust. Probeer maar eens een hele poster op te maken.